Lillehammer Curlingklubb

En klubb med lange og stolte tradisjoner!

Lillehammer Curling Klubb ble som en av de første curlingklubbene i Norge, stiftet i november 1957. Etter å ha holdt til utendørs flere steder i byen i over 30år, kom aktiviteten under tak ved oppføringen av Kristins Hall i 1988.

Ytterligere 23år skulle det gå før klubben kunne invitere til åpning av nye lokaler på Stampesletta. Lillehammer Curling Arena står i dag frem som et av de flotteste anleggene i Europa!

Lillehammer Curling Klubb aktiverer om lag 200 faste brukere av hallen ukentlig. Bare i vår lokale Lillehammer-serie deltar rundt 30 lag. I tillegg er tallet på antall besøkende økende. Klubben er også jevnlig vertskap for store nasjonale og internasjonale mesterskap. Det kan virke som om alle elsker byen, og alle trives i Lillehammers egen storstue for curling.

Klubben har i alle år vært en liten “talentfabrikk” for norsk curling. Medlemmene har forsynt seg grovt av så vel nasjonale, som internasjonale medaljer. Inneværende sesong representerte flere av våre yngre spillere(Jenter og gutter) Norge i internasjonale mesterskap.

Klubbens medlemmer tok gull og sølv under henholdsvis NM Junior og NM Yngre Junior.

For vårt seniorlag på herresiden ble det seier sammenlagt i Norgescupen 2016/2017.